Now, There Was A Song! Memories From The Past (CD)

Johnny Cash

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Seasons Of My Heart
  2. I Feel Better All Over
  3. I Couldn´t Keep From Crying
  4. Time Changes Everything
  5. My Shoes Keep Walking Back To You
  6. I´d Just Be Fool Enough (To Fall)
  7. Transfusion Blues
  8. Transfusion Blues
  9. I Will Miss You When You Go
  10. I´m So Lonesome I Could Cry
  11. Just One More
  12. Honky-Tonk Girl



Utgitt 1960 Format CD
Sjanger Country Antall spor 12
Artist Johnny Cash Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer SBMK724765.2