Nowhere To Run: Little Darling (CD)

Johnny Paycheck

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It's a Mighty Thin Line Between Love and Hate
  2. I'm a Coward
  3. Ballad of Frisco Bay
  4. Cave
  5. Like Me You'll Recover in Time
  6. Pardon Me I've Got Someone to Kill
  7. It Won't be Long (And I'll be Hating You)
  8. Pride Covered Ears
  9. He's in a Hurry (To Get Home to My Wife)
  10. Don't Monkey With Another Monkey's Monkey
  11. What's Gonna Happen the Little Folks
  12. Basin Street Mama
  13. Loser
  14. Nowhere to Run
  15. Don't Tell My Wife
  16. Two Candles One Dinner and a Bottle
  17. Then Love Dies
  18. Where All Good Daddies Go
  19. Wherever You Are
  20. There's No Easy Way to Die
  21. Johnsons of Turkey Ridge
  22. Down at the Corner at a Bar Called Kelly's
  23. Problem Solvin' Doctor
  24. Pint of No Return
  25. I've Got Wine on My Mind
  26. Honkey Tonks and Slow Sad Music
  27. If I'm gonna Sink (I Might as Well Go to the Bottom)
  28. You Tell Me Your Troubles
  29. Late and Great Me


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 29 Artist Johnny Paycheck
Label Omni Leverandør Import
Bestillingsnummer OMNI129.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende