The Gods We Can Touch (UK-import) (CD)

Aurora

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare Kun 1 på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

UK-import

 • 5/6 i Dagbladet
 • 5/6 i VG
 • 5/6 i Dagsavisen
 • 5/6 på NRK.no

The Gods We Can Touch er et elegant og himmelsk men provokativt album om skamfølelse, begjær og moral, som historier sett gjennom et prisme av gresk mytologi. I hver av albumets 15 sanger møter vi en forskjellig gud. 

AURORA forklarer om albumets utgivelse at “Den spirituelle døren mellom mennesker og guder er en veldig komplisert greie. I de rette hendene kan troen bli en fantastisk ting. Varm og ivaretakende. Og i feil hender kan den bli et fyrtårn for krig og død. En ting som alltid har plaget meg er denne idéen om at vi er født uverdige, og er nødt til å vise oss verdige ved å undertrykke de følelsene inni oss som gjør oss menneskelige. Ikke perfekte, ikke feilfrie, bare menneskelige. Kan vi finne denne guddommelige kraften i oss selv, mens vi fortsatt er knyttet til og forført av verdens undre? Huden, frukten og vinen – jeg tror det er det som fascinerer meg med de greske gudene. Oldtidens guder. Perfekte i sin feilbarlighet. Nesten innenfor vår rekkevidde, som guder vi kan berøre.    

Giving In To The Love drives av en oppløftende, pumpende rytme som fremhever AURORA’s vokal. AURORA om Giving In To The Love : “Jeg tenkte på Prometeus, og hvordan han stjal ilden for å skape oss, menneskene, og jeg føler at vi av og til glemmer at vi er levende vesener, i stand til å gjøre så mange vakre ting. Og denne besettelsen med skjønnhet som menneskeheten har for tiden får oss til å glemme og sette pris på ilden som ulmer inni oss. Vårt indre selv er den viktigste delen.”

I juli ga AURORA ut sin fantastiske nye singel Cure For Me, sammen med musikkvideoen som var regissert av henne selv og Fill In Productions. Videoen har nå passert 12 millioner visninger på YouTube. Låten har fått fantastisk mottakelse hos radiostasjoner og strømmetjenester verden over.

AURORA har også nylig annonsert sin turné for neste år. Hun starterpå Alcatraz i Milano den 13.februar 2022, og stopper innom byer som Paris, Berlin, London og mange andre. 

AURORA har vist seg som et tresidig talent som sanger, låtskriver og produsent, siden hun stormet inn i rampelyset i 2015 med sin debut EP, Running With The Wolves. Siden da har AURORA fått over 20 millioner månedlige lyttere på Spotify, samlet opp utrolige 2.6 milliarder strømminger av låtene sine, og solgt over en million album på verdensbasis.

Aurora vokste opp omgitt av skog og fjell i nærheten av Bergen, og var ikke mer enn seks år gammel da hun først fikk trangen til å sitte for seg selv og skape noe. Innen hun var tolv år hadde hun skrevet Runaway, en låt som senere ville bli utgitt og, enda senere og tusener av mil unna, inspirere en annen tolvåring, Billie Eilish, til å lage sin egen musikk. Runaway stormet inn på Top 40 Singles-lista i Storbritannia for første gang tidligere i år, og hevdet seg også på Spotify Global Top 20. 

Sporliste
 1. Forbidden Fruits of Eden
 2. Everything Matters
 3. Giving in to the Love
 4. Cure for Me
 5. You Keep Me Crawling
 6. Exist for Love
 7. Heathens
 8. The Innocent
 9. Exhale, Inhale
 10. Temporary High
 11. A Dangerous Thing
 12. Artemis
 13. The Blood in the Wine
 14. This Could Be a Dream
 15. A Little Place Called the Moon
Lyttespor
Produktfakta
Utgitt 2022 Reutgitt 2022
Format CD Sjanger Pop
Antall disker 1 Artist Aurora
Bestillingsnummer 0602435739083

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også