Ode To Joy (CD)

The Deadly Snakes

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Closed Casket
  2. I Can't Sleep At Night
  3. Playboys
  4. Oh My Bride
  5. Trouble's Gonna Stay Awhile
  6. I Want To Die
  7. Burn Down The Valley
  8. Nick & Chico
  9. I'm Leaving You
  10. There Goes Your Corpse Again
  11. Everybody Seems To Think (You've Got Some Kind Of Hold On Me
  12. Sink Like Stones
  13. Mutiny & Lonesome Blues



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Deadly Snakes
Label In The Red Bestillingsnummer ITR102