Off The Wall - Special Edition (Remastered) (CD)

Michael Jackson

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Don't Stop 'Til You Get Enough
  2. Rock With You
  3. Workin' Day And Night
  4. Get On The Floor
  5. Off The Wall
  6. Girlfriend
  7. She's Out Of My Life
  8. I Can't Help It
  9. It's The Falling In Love
  10. Burn This Disco Out
  11. Voice-over Intro Quincy Jones Interview/Quincy Jones Interview
  12. Voice-over Intro Don't Stop 'Til You Get Enough (Original Demo 1978)
  13. Don't Stop 'Til You Get Enough Original Demo From 1978
  14. Quincy Jones Interview
  15. Voice-over Intro Workin' Day And Night (Original Demo 1978)
  16. Workin' Day And Night Original Demo From 1978
  17. Quincy Jones Interview
  18. Voice-over Intro Rod Temperton Interview/Rod Temperton Interview
  19. Voice-over Intro Quincy Jones Interview
  20. Quincy Jones Interview



Utgitt 1979 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 20
Artist Michael Jackson Label Epic
Leverandør Sony Bestillingsnummer 5044212