Oh Tahoe (CD)

Beezewax

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
”Et av de beste norske banda, dette...Råbra vokalharmonier, og bresk gitar, uten at det er kjedelig pop-perfeksjon. Disse gutta fortjener din oppmerksomhet, og mere til. Jus''''''''''''''''lisn." (5/6, Audun Vinger, NATT&DAG)

Beezwax er en kvartett fra Moss. I syv år har de nå 23 år gamle gutta holdt sammen. Etter to album, og flere vellykkede turnèer i USA, Sverige og England, er BSWX nå i sitt ess! Oh Tahoe” er blitt en sterk og tidløs utgivelse! Lydbildet varierer fra det helt enkle gitarbaserte, til mer harmonier og spennvidde. Inspirasjon er godt forankret i klassiske band som Big Star, Buffalo Tom, Son Volt, franske Phoenix og ikke minst Jackson Five. Albumet evner å vokse for hver gjennomlytt, slik en god pop klassiker skal gjøre. Albumet er produsert av Pelle Gunnerfelt (Fireside) og John Agnello (Bob Dylan, Buffalo Tom, Dinosaur Jr, Son Volt, Madrugada..) i Stockholm.

Sporliste

 1. All The Overseas
 2. Big Bad Car
 3. Head Turned Wrong
 4. Phonebooth Minutes
 5. She´d Be A Damond
 6. Yesterday Lied
 7. Sign Of Relief
 8. Goodluck & Goodbye
 9. Nallad Of The Beaches
 10. The Brighton Concorde
 11. We Used To Talk About The Future

Produktfakta

Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Indierock Antall spor 11
Artist Beezewax Label Kasual
Bestillingsnummer KAS1142

Anmeldelser