Oh What A Mighty Time (CD)

New Riders Of The Purple Sage

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Mighty Time
  2. I Heard You Been Layin' My Old Lady
  3. Strangers On A Train
  4. Up Against The Wall Redneck
  5. Take A Letter Maria
  6. Little Old Lady
  7. On Top Of Old Smoky
  8. Over & Over
  9. La Bamba
  10. Going Round The Horn
  11. Farewell Angelina


Utgitt 1975 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist New Riders Of The Purple Sage
Label BGO Bestillingsnummer BGO781