OK Fred - The Best Of (CD)

OK Fred - The Best Of (CD)

Errol Dunkley

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. OK Fred
  2. You're Gonna Need Me
  3. Movie Star
  4. Love Me Forever
  5. Why Did You Do It
  6. Please Stop Your Lying
  7. Repatriation
  8. My Special Prayer
  9. Scorcher
  10. Oowee Baby I Love You
  11. Love Brother (Love Sister)
  12. Darling Ooh Wee (Your Love Is Amazing)
  13. I'll Take You My Arms
  14. Little Way Different
  15. Do It Right Tonight
  16. Peek A Boo
  17. I'm Going Home
  18. Where Must I Go
  19. Once More
  20. Everybody's Talkin' (theme from Midnight Cowboy)
  21. Letter To Mommy And Daddy
  22. You Never Know (I'll Be Back)
  23. King And Queen
  24. My Queen (And Junior English)
  25. Sit Down And Cry (Over You)


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Reggae Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Errol Dunkley
Label Trojan Bestillingsnummer TJA190CD