Oklahoma! - Columbia Broadway Masterworks Series (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Overture
  2. Oh, What A Beautiful Mornin'
  3. Surrey With The Fringe On Top, The
  4. Kansas City
  5. I Cain't Say No
  6. Many A New Day
  7. People Will Say We're In Love
  8. Pore Jud Is Daid
  9. Lonely Room
  10. Out Of My Dreams
  11. Farmer And The Cowman, The
  12. All Er Nothin'
  13. Finale: Oklahoma


Utgitt 1964 Format CD
Sjanger Filmmusikk Antall spor 13
Artist Musikal Label Import
Bestillingsnummer SNY61876.2