Ol' Blue Eyes Is Back (Remastered) (CD)

Frank Sinatra

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. You Will Be My Music
  2. You're So Right (For What's Wrong In My Life)
  3. Winners (Theme From 'Maurie')
  4. Nobody Wins
  5. Send In The Clowns (from 'A Little Night Music')
  6. Dream Away (from 'The Man Who Loved Cat Dancing')
  7. Let Me Try Again = Laisse Moi le Temps
  8. There Used To Be A Ballpark
  9. Noah


Utgitt 1973 Format CD
Sjanger Jazz Antall spor 9
Artist Frank Sinatra Label Concord
Bestillingsnummer 2720000