Old Friend - The Fame Recordings Vol. 3 (CD)

George Jackson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. It´s Up To His Woman
  2. I´m Holding On
  3. I´m In The Middle Of A Good Thing
  4. It Ain´t Nothin Like When
  5. Break Away From Me
  6. Don´t Let A Good Thing Go To Waste
  7. I Got My Own Style Of Lovin
  8. Just Another Day
  9. Superstitious Woman
  10. If You Ain´t Here
  11. You Got To Make A Decision
  12. We Got The Perfect Love
  13. Doesn´t It Make Sense To You
  14. All He Can Do Is Love You
  15. Heart On A String
  16. Bad Case Of Love
  17. Add A Little Sunshine
  18. Your Love Caught Me Off Guard
  19. Gotta Have Soul
  20. Old Friend (You Ask Me If I Miss Her)
  21. Switch Tracks
  22. Two Legs And A Red Dress
  23. That From The Heart
  24. Won´t Nobody Cha-Cha With Me (Home Demo)


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist George Jackson
Label Kent/Ace Bestillingsnummer CDKEND408