Old Friends Get Together (CD)

J.D. Crowe

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Prayer Bells
  2. Goodbye
  3. Little White Church
  4. Stormy Waters
  5. Pray The Clouds Away
  6. When He Reached Down For Me
  7. This World Is Not My Home
  8. Voice Of My Savior
  9. Lord I´m Coming Home
  10. Give Me Your Hand
  11. Shake Hands With Mother Again
  12. Who´ll Sing For Me?


Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist J.D. Crowe, J.D. Crowe & The New South
Label Mountain Home
Bestillingsnummer MHR1292.2