Old Friends (USA-import) (3CD)

Simon & Garfunkel

649,00 64900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Bleecker Street (March 1964 demo)
  2. Sound Of Silence, The
  3. Sun Is Burning, The
  4. Wednesday Morning, 3 A.M.
  5. He Was My Brother
  6. Sparrow
  7. Peggy-O
  8. Benedictus
  9. Somewhere They Can't Find Me
  10. We've Got A Groovy Thing Goin'
  11. Leaves That Are Green
  12. Richard Cory
  13. I Am A Rock (album version)
  14. Sound Of Silence, The (single version)
  15. Homeward Bound
  16. Blues Run The Game (outtake, previously unreleased)
  17. Kathy's Song
  18. April Come She Will
  19. Flowers Never Bend With The Rainfall
Disk 2
  1. Patterns
  2. Cloudy
  3. Dangling Conversation
  4. MEDLEY: Scarborough Fair/Canticle
  5. 59th Street Bridge Song (Feelin' Groovy), The
  6. For Emily, Whenever I May Find Her
  7. MEDLEY: 7 O'Clock News/Silent Night
  8. Hazy Shade Of Winter, A
  9. At The Zoo
  10. Poem On An Underground Wall, A (live, previously unreleased)
  11. Red Rubber Ball (live, previously unreleased)
  12. Blessed (live, previously unreleased)
  13. Anji (live, previously unreleased)
  14. Church Is Burning, A (live, previously unreleased)
  15. Fakin' It
  16. Save The Life Of My Child
  17. America
  18. You Don't Know Where Your Interest Lies
  19. Punky's Dilemma
  20. Comfort And Joy
  21. Star Carol (previously unreleased)
Disk 3
  1. Mrs. Robinson
  2. Old Friends/Bookends
  3. Overs (live, previously unreleased)
  4. Most Peculiar Man, A (live, previously unreleased)
  5. Bye Bye Love (live, previously unreleased)
  6. Boxer, The
  7. Baby Driver
  8. Why Don't You Write Me
  9. Feuilles-O (demo, previously unreleased)
  10. Keep The Customer Satisfied
  11. So Long, Frank Lloyd Wright
  12. Song For The Asking
  13. Cecilia
  14. El Condor Pasa (If I Could)
  15. Bridge Over Troubled Water
  16. Only Living Boy In New York, The
  17. Hey, Schoolgirl/Black Slacks (live, previously unreleased)
  18. That Silver Haired Daddy Of Mine (live, previously unreleased)
  19. My Little Town


Utgitt 1997 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 3
Antall spor 59 Artist Simon & Garfunkel
Label Import Bestillingsnummer SNY64780.2