Old New Borrowed And Blue (Remastered) (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Just A Little Bit
  2. When The Lights Are Out
  3. My Town
  4. Find Yourself A Rainbow
  5. Miles Out To Sea
  6. We're Really Gonna Raise The Roof
  7. Do We Still Do It
  8. How Can It Be
  9. Don't Blame Me
  10. My Friend Stan
  11. Everyday
  12. Good Time Gals
  13. I'm Mee I'm Now And That's Orl (bonus track)
  14. Kill 'Em At The Hot Club Tonite (bonus track)
  15. The Bangin' Man (bonus track)
  16. She Did It To Me (bonus track)
  17. Slade Talk To ''19'' Readers (bonus track)


Utgitt 1974 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Slade
Label Salvo Bestillingsnummer SALVOCD003