Old Time Angels (CD)

Jim Lauderdale

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Old Time Angels
  2. Tell Me What I Mean
  3. I Might Seem Like a Loser (But I´m Really Not)
  4. Wild Blue Yonder
  5. I Lover Her After All
  6. Just Say You Want Me There
  7. Losing Ground
  8. I´ve Been a Fool Once Before
  9. I Don´t Want to Be a Sinner Anymore
  10. Let Me Make Your Day
  11. Hold On Honey Hold On


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Jim Lauderdale
Label Sky Crunch Records Bestillingsnummer SYCR7177.2