On Border Radio Vol. 1 (UK-import) (CD)

The Carter Family

199,00 19900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. XET Station Break Introductionme Song/Wandering Boy
  2. I Wonder How The Old Folks Are At Home/In The Highways (with Helen June & Anita Carter)
  3. Room For You And Me
  4. Cumberland Gap/Lonesome Valley
  5. Just Another Broken Heart
  6. Darling We Are Growing Older/Old Texas Trail (with Helen June & Anita Carter)
  7. Cowboy's Wild Song To His Herd/Maple On The Hill (with Jeanette Carter)
  8. New River Train/Lover's Lane (with Helen Carter)
  9. My Sweetheart Is A Poor Working Girl/Waves Of The Sea (Instr (with A.P Carter)
  10. On The Sea Of Galilee
  11. Curtains Of Night
  12. Just A Few More Days Of Sorrow
  13. Theme Out & XET Station Break
  14. Intro & Theme/When Our Lord Shall Come Again
  15. Happiest Days Of All
  16. Bye And Bye/We Shall Rise (with Jeanette Carter)
  17. Engine 143/Jealous Hearted Me (with June Carter)
  18. Untitled/What Would You Give In Exchange For Your Soul
  19. Beautiful Brown Eyes/Sweet Fern (with Helen June & Anita Carter)
  20. I Have No Loving Mother Now
  21. Western Hobo
  22. Single Girl
  23. I'm Thinking Tonight Of My Blue Eyes
  24. Sun's Gonna Shine In My Back Door Someday/Give Me The Roses (with Helen June)
  25. You Denied Your Love
  26. No Telephone In Heaven (with A.P. Carter)
  27. Theme Out & XET Station Break


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 27 Artist The Carter Family
Label Import Bestillingsnummer ARHCD411