On Border Radio Vol. 2 (CD)

The Carter Family

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. MEDLEY: Theme/Why There Is A Tear In My Eyes
  2. MEDLEY: Sleep Baby Sleep/Just Another Broken Heart
  3. Corina
  4. MEDLEY: I Can Not Be Your Sweetheart/Red Wing
  5. Broken Down Saint, A
  6. Weeping Willow
  7. MEDLEY: You Are My Flower/Gathering Flowers From The Hillside
  8. MEDLEY: Last Letter, The/I Wouldn't Mind Dying
  9. Who's That Knocking At My Window?
  10. MEDLEY: Diamonds In The Rough/Fatal Wedding, The
  11. MEDLEY: It's Hard To Please Your Mind/Death Is Only A Dream
  12. MEDLEY: Theme/XET Station Break
  13. MEDLEY: Theme/Church In The Wildwood, The
  14. MEDLEY: Are You Tired Of Me, My Darling?/Sourwood Mountain
  15. MEDLEY: Bury Me Not On The Lone Prairie/My Bonnie Blue Eyes
  16. MEDLEY: Yankee Doodle/Storms On The Ocean
  17. Sugar Hill (instrumental)
  18. Hello Stranger
  19. Cowboy Jack
  20. MEDLEY: Nobody's Darling/Funny When You Feel That Way
  21. Dixie Darling
  22. MEDLEY: Shortning Bread/Soldier And His Sweetheart
  23. MEDLEY: Polly Wolly Doodle All Day/My Gold Watch And Chain
  24. River Of Jordan
  25. MEDLEY: I Will Never Marry/God Gave Noah The Rainbow Sign
  26. Theme Out & XET Station Break
  27. Hello Stranger
  28. Cowboy Jack
  29. Nobody's Darlin' But Mine
  30. Funny When You Fell That Way
  31. Dixie Darling
  32. Shrtning Bread
  33. Soldier And His Sweetheart
  34. Polly Wolly Doodle All Day
  35. My Gold Chain Watch And Chain
  36. River Of Jordan
  37. I Never Will Marry
  38. God Gave Noah The Rainbow Sign
  39. Theme/Out/Xet Station Break



Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Country Antall spor 39
Artist The Carter Family Label Import
Bestillingsnummer ARH412.2