On Border Radio Vol. 3 (CD)

The Carter Family

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. MEDLEY: Theme/Cannon Ball Blues
  2. Story Of Charlie And Nellie, The
  3. MEDLEY: One Little Word/Alabama Gal (instrumental)
  4. MEDLEY: You Are My Sunshine/Happy Or Lonesome
  5. MEDLEY: Oh, Susanna/On My Way Back To Canaan's Land
  6. MEDLEY: Going Back To Texas/Great Speckled Bird
  7. MEDLEY: Oh, Death/Don't Bury Me On The Lone Prairie
  8. MEDLEY: When The Spring Roses Are Blooming/Chinese Breakdown (instrumental)
  9. MEDLEY: Way Down Yonder In The Cumberland Mountains/Let The Church Roll On
  10. MEDLEY: Broken Engagement/I Shall Not Be Moved
  11. MEDLEY: Dark Haired True Lover/In Your Care
  12. MEDLEY: Theme/Station ID
  13. MEDLEY: Theme/Old Ladies' Home, The
  14. Winding Stream, The
  15. MEDLEY: Miners' Blues/Columbus Stockade Blues
  16. MEDLEY: No Home/Prisoner's Dream
  17. MEDLEY: Something Got A Hold Of Me/Spirit Of Love
  18. Worried Man Blues
  19. MEDLEY: Giddyup Go/Sittin' On Top Of The World
  20. My Virginia Rose
  21. Cyclone Of Rye Cove
  22. MEDLEY: Wade In The Water/Charlie Brooks
  23. Anchored In Love
  24. MEDLEY: I've Been Working On The Railroad/I'll Be Satisfied
  25. MEDLEY: Theme Out/Station ID



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Country Antall spor 25
Artist The Carter Family Label Import
Bestillingsnummer ARH413.2