On Letting Go (CD)

Circa Survive

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Living Together
  2. In The Morning And Amazing
  3. Happy With A Secret
  4. Difference Between Medicine And Poison Is The Dose
  5. Mandala
  6. Travel Hymn
  7. Semi Constructive Criticism
  8. Kicking Your Crosses Down
  9. On Letting Go
  10. Carry Us Away
  11. Close Your Eyes To See
  12. Your Friends Are Gone



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Circa Survive
Label Equal Vision Bestillingsnummer EVR139CD