On My Way To You - Sings The Music Of Michel Legrand (CD)

Rigmor Gustafsson

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. The Summer Knows
  2. Windmills Of Your Mind
  3. How Do You Keep The Music Playing
  4. After The Rain
  5. Love Makes The Changes
  6. Once Upon A Summertime
  7. Where's The Love
  8. On My Way To You
  9. Watch What Happens
  10. The Way He Makes Me Feel
  11. What Are You Doing The Rest Of Your Life
  12. One At A Time
  13. I Was Born In Love With You
  14. You Must Believe In Spring
  15. La Valse Des Lilas (bonus track)



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Rigmor Gustafsson
Label ACT
Bestillingsnummer ACT97102