On Top Of Clear - Expanded Edition (CD)

The Choice Four

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Hey, What's That Dance Youâ?re Doing
  2. Just Let Me Hold You For A Night
  3. A Beautiful Glow
  4. Everybodyâ?s Got A Story
  5. Mysterious Lady
  6. This Time It's for Real
  7. Two Different Worlds
  8. Come Down To Earth
  9. A Time for Celebration (Short Version)
  10. A Time for Celebration (Long Version)
  11. Come Down to Earth (12" Version)
  12. Two Different Worlds (12" Version)


Utgitt 1976 Reutgitt 2017
Format CD Sjanger Soul
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist The Choice Four Label Funky Town Grooves
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer FTG439