Once In A Blue Moon - RCA Singles 1981-1992 (2CD)

Earl Thomas Conley

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Tell Me Why (You Love Me Baby)
  2. After The Love Slips Away
  3. Smokey Mountain Memories
  4. Heavenly Bodies
  5. Somewhere Between Right And Wrong
  6. I Have Loved You Girl (But Not Like This Before)
  7. Your Love´s On The Line
  8. Holding Her And Loving You
  9. Don´t Make It Easy For Me
  10. Angel In Disguise
  11. Chance Of Lovin´ You
  12. All Tangled Up In Love (with Gus Hardin)
  13. Honor Bound (single remix)
  14. Love Don´t Care (Whose Heart It Breaks)
  15. Nobody Falls Like A Fool
  16. Once In A Blue Moon
Disk 2
  1. Too Many Times (with Anita Pointer)
  2. I Can´t Win For Loisin´ You
  3. That Was A Close One
  4. Right From The Start
  5. What She Is (Is A Woman In Love)
  6. We Believe In Happy Endings (with Emmylou Harris)
  7. What I´d Say
  8. Love Out Loud
  9. You Must Not Be Drinking Enough
  10. Bring Back Your Love To Me
  11. Who´s Gonna Tell Her Goodbye
  12. Shadow Of A Doubt
  13. Brotherly Love (with Keith Whitley)
  14. Hard Days And Honky Tonk Nights
  15. If Only Your Eyes Could Lie


Utgitt 2013 Format 2CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 31 Artist Earl Thomas Conley
Label SPV Bestillingsnummer SPV265642