One Fair Summer Evening (CD)

One Fair Summer Evening (CD)

Nanci Griffith

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Once In A Very Blue Moon
  2. Looking For The Time (Workin' Girl)
  3. Deadwood, South Dakota
  4. More Than A Whisper
  5. I Would Bring You Ireland
  6. Roseville Fair
  7. Workin' In Corners
  8. Trouble In The Fields
  9. Wing And The Wheel, The
  10. From A Distance
  11. Love At The Five And Dime - Denny Bixby
  12. Spin On A Red Brick Floor


Utgitt 1988 Format CD
Sjanger Country Antall spor 12
Artist Nanci Griffith Label Import
Bestillingsnummer MCAN42255.2