One Fine Day: The Best Of (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. He's So Fine
  2. One Fine Day
  3. My Block
  4. Love So Fine,A
  5. When The Boys Happy (The Girl's Happy Too)
  6. Have A Boyfriend, I
  7. Sailor Boy
  8. Nobody Knows What's Goin' On (In My Mind But Me)
  9. Sweet Talkin' Guy
  10. Out Of This World
  11. Stop, Look And Listen
  12. My Boyfriend's Back
  13. Oh My Lover
  14. Mystic Voice
  15. Up On The Bridge
  16. Did You Ever Go Steady
  17. March
  18. Keep The Boy Happy
  19. Real Thing, The
  20. I'm Gonna Dry My Eyes
  21. Open Your Eyes (I Will Be There)
  22. Heavenly Place, The
  23. Teach Me How
  24. If I Knew Then ( What I Know Now)
  25. Lucky Me
  26. Tonight I Met An Angel



Utgitt 1963 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Chiffons
Label Import Bestillingsnummer RMBR75071.2