One Hundred Pounds Of Clay / Tower Of Strength (CD)

Gene McDaniels

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Hundred Pounds Of Clay, A
  2. It's All In The Game
  3. Take Good Care Of Her
  4. End (Of A Rainbow), (At) The
  5. Are You Sincere
  6. Portrait Of My Love
  7. Till There Was You
  8. Send For Me
  9. Angels In The Sky
  10. Cry
  11. You Belong To Me
  12. Make Me A Present Of You
  13. Tower Of Strength
  14. I Almost Lost My Mind
  15. Tall Oak Tree, (There Was A)
  16. He
  17. I Don't Want To Cry
  18. Funny
  19. He's Got My Sympathy
  20. Tear, A
  21. Little Bit Of Soap, A
  22. Secret, The
  23. You Can Have Her
  24. Raindrops


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 24
Artist Gene McDaniels Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD434