One More Bridge To Cross (CD)

Mighty Sam McClain

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. Why Do We Have To Say Goodbye
  2. Witness
  3. Open Up Heaven´s Door
  4. If It Wasn´t 4 Da Blues
  5. Most Of All
  6. Are You Ready For Love
  7. Been There, Done That
  8. What´s Your Name
  9. Thought I Heard Your Voice
  10. The Other Man In The Band
  11. Sweet Honey Bee
  12. Don´t Leave Me Behind
  13. One More Bridge To Cross


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Mighty Sam McClain
Label Mighty Music Bestillingsnummer MIGHTY101