One More River To Cross (Remastered) (CD)

Canned Heat

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. One More River To Cross
  2. L.A. Town
  3. I Need Someone
  4. Bagful Of Boogie
  5. I´m A Hog For You, Baby
  6. You Am What You Am
  7. Shake, Rattle & Roll
  8. Bright Times Are Comin´
  9. Highway 401
  10. We Remember Fats (Fats Domino Medley)
  11. The Harder They Come
  12. Rock ´N´ Roll Show


Utgitt 1973 Reutgitt 2016
Format CD Sjanger Blues
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Canned Heat Label BGO
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BGOCD1233