One More Round (CD)

Glenn Yarbrough

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Way The World Should Be
  2. I Wonder
  3. Baby, I´m Gone Again
  4. Ten O´ Clock, All Is Well (The Town Crier´s Song)
  5. Love´s Been Good To Me
  6. Her Lover
  7. One More Round
  8. New "Frankie And Johnnie" Song
  9. Isle In The Water
  10. Rain Drops
  11. Lovers
  12. Cloudy Summer Afternoon


Utgitt 1964 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Glenn Yarbrough
Label Collector's Choice Bestillingsnummer COLC536.2