One Night Only: The Greatest Hits Live (CD)

Elton John

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Goodbye Yellow Brick Road
  2. Philadelphia Freedom
  3. Don't Go Breaking My Heart - Kiki Dee
  4. Rocket Man
  5. Daniel
  6. Crocodile Rock
  7. Sacrifice
  8. Can You Feel The Love Tonight?
  9. Bennie And The Jets
  10. Your Song - Ronan Keating
  11. Sad Songs (Say So Much) - Bryan Adams
  12. Candle In The Wind
  13. Bitch Is Back, The
  14. Saturday Night's Alright (For Fighting) - Anastacia
  15. I'm Still Standing
  16. Don't Let The Sun Go Down On Me
  17. I Guess That's Why They Call It The Blues - Mary J. Blige



Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 17
Artist Elton John Label Mercury
Bestillingsnummer UNIV013050.2