One On One (CD)

One On One (CD)

Karin Krog

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Blues In Heart
  2. You'd Be So Nice To Come Home To
  3. These Foolish Things
  4. But Not For Me
  5. God Bless The Child
  6. Just In Time
  7. Song For You
  8. Feeling Too Good Today
  9. Stardust
  10. I Won't Dance
  11. Medley (Blue and sentimental/Sentimental and melancholy)
  12. Scandia Skies
  13. I Was Doing All Right
  14. I've Got The Right To Sing The Blues
  15. Sometimes I Feel Like A Motherless Child
  16. Love Supreme
  17. As You Are Are
  18. Going Home



Format CD Sjanger Jazz
Antall spor 18 Artist Karin Krog
Label Meantime Records Bestillingsnummer MR7