One Step Ahead: Unforgettable - A Tribute To Dinah Washington / Runnin' Out Of Fools (CD)

Aretha Franklin

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Unforgettable
  2. Cold, Cold Heart
  3. What A Difference A Day Made
  4. Drinking Again
  5. Nobody Knows The Way I Feel This Morning
  6. Evil Gal Blues
  7. Don't Say You're Sorry Again
  8. This Bitter Earth
  9. If I Should Lose You
  10. Soulville
  11. Lee Cross
  12. Mockingbird
  13. How Glad I Am
  14. Walk On By
  15. Every Little Bit Hurts
  16. The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)
  17. You'll Lose A Good Thing
  18. I Can't Wait Until I See My Baby's Face
  19. It's Just A Matter Of Time
  20. Runnin' Out Of Fools
  21. My Guy
  22. Two Sides Of Love
  23. One Room Paradise
  24. Can't You Just See Me
  25. Little Miss Raggedy Ann
  26. One Step Ahead



Utgitt 1964 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Aretha Franklin
Label Edsel Bestillingsnummer EDSS1018