One Step Ahead (CD)

Woodleg Odd

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Forever And A Day
  2. I Will Get By
  3. Back To My Old Tricks Again
  4. Reason & Rhyme
  5. Long Distance Love
  6. Saints And Sins
  7. Find A Way To Get Rid Of You
  8. I’ve Been Down This Road Before
  9. Walk Of Shame
  10. At That Time
  11. One Step Behind
  12. A Thousand Times Before



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Woodleg Odd
Label Woodleg Music
Bestillingsnummer WM2009


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende