One Voice (CD)

Barry Manilow

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. One Voice
  2. Slow Dance, (Why Don´t We Try) A
  3. Rain
  4. Ships
  5. You Could Show Me
  6. I Don´t Want To Walk Without You
  7. Who´s Been Sleeping In My Bed
  8. Where Are They Now
  9. Bobbie Lee (What´s The Difference, I Gotta Live)
  10. When I Wanted You
  11. Sunday Father
  12. They Gave In To The Blues - (Bonus Track)
  13. Learning To Live Without You - (Demo)
  14. Where I Want To Be - (Demo)
  15. I Let Myself Believe - (Demo)



Utgitt 1979 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 15
Artist Barry Manilow Label Arista US
Bestillingsnummer SBMK729430.2