Only Love - The Very Best Of (CD)

Nana Mouskouri

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Love Changes Everything
  2. Your Love, My Love
  3. First Time Ever I Saw Your Face, The
  4. Time After Time
  5. Love Me Tender
  6. Why Worry
  7. Power Of Love, The
  8. Even Now
  9. And I Love You So
  10. Both Sides Now
  11. Every Time We Say Goodbye
  12. Only Love
  13. If You Love Me
  14. I Have A Dream



Format CD Sjanger Pop
Antall spor 14 Artist Nana Mouskouri
Label Import Bestillingsnummer PHL510229.2