Only The Strong Will Survive: The Best Of (CD)

Billy Paul

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Let 'Em In
  2. Bring The Family Back
  3. Sooner Or Later
  4. I Think I'll Stay Home Today
  5. Me And Mrs Jones (live)
  6. One Man's Junk
  7. How Good Is Your Game
  8. False Faces
  9. Takin' It To The Streets
  10. So Glad To See You Again
  11. I Trust You
  12. Don't Give Up On Us
  13. You're My Sweetness
  14. Everybody's Breakin' Up
  15. Only The Strong Survive


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Billy Paul
Label Music Club Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer MC567