Ooh Crikey... It's Lawnmower Deth (Remastered) (CD)

Lawnmower Deth

79,50 7950 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Spook Perv Happenings In The Snooker Hall
  2. Betty Ford's Clinic
  3. Weebles Wobble But They Don't Fall Down
  4. Sheep Dip
  5. Lancer With Your Zancer
  6. Can I Cultivate Your Groinal Garden?
  7. Flying Killer Cobs From The Planet Bob
  8. Did You Spill My Pint?
  9. Seventh Church Of The Apocalyptic Lawnmower (Skank Mix)
  10. Rad Dude
  11. Sumo Rabbit And His Inescapable Trap Of Doom
  12. Maim Mower Maim
  13. Cob Woman Of Deth Meets Mr. Smelly Mop
  14. Got No Legs? Don't Come Crawling To Me
  15. Icky Ficky
  16. Judgement Day (Assume The Position)
  17. Ooh Crikey
  18. Satan's Trampoline
  19. Dodo Doe
  20. Duck Off
  21. F.A.T. (Fascist And Tubby)
  22. Punk As F**k
  23. Sharp Fucka Blades Of Hades
  24. March Of The Mods
  25. Motorhead
  26. Stress (Temple Tension Mix)


Utgitt 1990 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 26 Artist Lawnmower Deth
Label Earache Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5055006502541


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende