Ordinary Things That Everyon Ought To Do (CD)

Lush Life

169,00 16900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. The Girls of Summer
  2. The Very Thought of You
  3. The Masquerade Is Over
  4. They Can´t Take That Away from Me
  5. Spooky
  6. I´ve Grown Accustomed To His Face
  7. Speak Low
  8. I Didn´t Know What Time It Was
  9. The Frim Fram Sauce
  10. Part Time Lover
  11. You Fascinate Me So
  12. I Think It´s Going to Rain Today
  13. The Lady Is a Tramp


Utgitt 2015 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Lush Life
Label Curling Legs Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer CLPCD148