Inngår i kampanje
  • Original Album Series/Classics

Original Album Classics (5CD)

Sister Sledge

199,20 19920 Veil. pris 249,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Inneholder albumene Circle Of Love, Together, We Are Family, Love Somebody Today og All American Girls.
Utgitt 2011 Format 5CD
Sjanger Soul Antall disker 5
Antall spor 47 Artist Sister Sledge
Label Rhino Bestillingsnummer 0081227975937
Disk 1
  1. Circle of Love (Caught in the Middle)
  2. Cross My Heart
  3. Protect Our Love
  4. Give In to Love
  5. Love Don't You Go Through No Changes on Me
  6. Don't You Miss Him Now
  7. Pain Reliever
  8. You're Much Better Off Loving Me
  9. Fireman
Disk 2
  1. Blockbuster Boy
  2. Do the Funky Do
  3. I Was Made to Love Her (Him)
  4. Hold On to This Feeling
  5. As
  6. Sneaking Sally Through the Alley
  7. Funky Family
  8. Baby, It's the Rain
  9. Can't Mess Around with Love
  10. My Favourite Song
  11. Hands Full of Nothing
  12. Moondancer
Disk 3
  1. Everybody Dance
  2. Thinking of You
  3. He's the Greatest Dancer
  4. True Love
  5. Frankie
  6. Brother Brother Stop
  7. We Are Family
  8. Lost in Music/Melody Is Good to Me/Lost in Music (Reprise/Medley)
Disk 4
  1. Got to Love Somebody
  2. You Fooled Around
  3. I'm a Good Girl
  4. Easy Street
  5. Reach Your Peak
  6. Pretty Baby
  7. How to Love
  8. Let's Go on a Vacation
Disk 5
  1. All American Girls
  2. He's Just a Runaway
  3. If You Really Want Me
  4. Next Time You'll Know
  5. Happy Feeling
  6. Ooh, You Caught My Heart
  7. Make a Move
  8. Don't You Let Me Lose It
  9. Music Makes Me Feel Good
  10. I Don't Want to Say Goodbye