Original Album Classics (3CD)

Bobby Womack

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Home Is Where the Heart Is
  2. Just a Little Bit Salty
  3. Standing in the Safety Zone
  4. One More Chance on Love
  5. How Long
  6. I Could Never Be Satisfied
  7. Something for My Head
  8. A Change Is Gonna Come
  9. We've Only Just Begun
Disk 2
  1. It's Party Time
  2. Trust Your Heart
  3. Stop Before We Start
  4. When Love Begins Friendship Ends
  5. Wind It Up
  6. Is This the Thanks I Get
  7. Caught Up in the Middle
  8. Never Let Nothing Get the Best of You
Disk 3
  1. The Roads of Life
  2. How Could You Break My Heart?
  3. Honey Dripper Boogie
  4. The Roots in Me
  5. What Are You Doin'
  6. Give It Up
  7. Mr. DJ Don't Stop the Music
  8. I Honestly Love You



Utgitt 2012 Format 3CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Bobby Womack
Label Sony Music Bestillingsnummer 0886919015225