Original Album Classics (5CD)

Etta James

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Born Under a Bad Sign
  2. I Want To Ta-Ta You Baby
  3. Here I Am (Come and Take Me)
  4. Running Out of Lies
  5. Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)
  6. Spoonful
  7. Life, Love & The Blues
  8. Hoochie Coochie Gal
  9. Cheatin' in the Next Room
  10. If You Want Me To Stay
  11. The Love You Save (May Be Your Own)
  12. I'll Take Care of You
Disk 2
  1. You Don't Know What Love Is
  2. Good Morning Heartache
  3. My Old Flame
  4. Say It Isn't So
  5. At Last
  6. Tenderly
  7. I Only Have Eyes for You
  8. I Got It Bad (And That Ain't Good)
  9. You Go to My Head
  10. A Sunday Kind of Love
  11. If It's the Last Thing I Do
  12. Only Women Bleed
Disk 3
  1. Gotta Serve Somebody
  2. Don't Let My Baby Ride
  3. Rhymes
  4. Try a Little Tenderness
  5. Miss You
  6. Hawg for Ya
  7. You're Gonna Make Me Cry
  8. Walking the Back Streets
  9. Let's Straighten It Out
  10. Born on the Bayou
  11. Come Back Baby
  12. Hound Dog
Disk 4
  1. This Bitter Earth
  2. He's Funny That Way
  3. In My Solitude
  4. There Is No Greater Love
  5. Don't Let the Sun Catch You Crying
  6. Love Letters
  7. These Foolish Things
  8. Come Rain or Come Shine
  9. Don't Worry 'Bout Me
  10. Cry Me a River
  11. Don't Blame Me
  12. My Man
  13. Blue Gardenia
Disk 5
  1. Somebody To Love
  2. The Blues Is My Business
  3. Leap of Faith
  4. Strongest Weakness
  5. Wayward Saints of Memphis
  6. Lie No Better
  7. Trust Yourself
  8. A Change Is Gonna Do Me Good
  9. Old Weakness
  10. Stacked Deck
  11. On the 7th Day
  12. Please, No More


Utgitt 2012 Format 5CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 61 Artist Etta James
Label RCA/Legacy Bestillingsnummer 0886919012521