Original Album Classics (5CD)

The Byrds

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Inneholder albumene: Mr. Tambourine Man (1965), Turn! Turn! Turn! (1965), Fifth Dimension (1966), Younger Than Yesterday (1967), og The Notorious Byrd Brothers (1968)


Disk 1
  1. Mr Tambourine Man
  2. I'll Feel A Whole Lot Better
  3. Spanish Harlem Incident
  4. You Won't Have To Cry
  5. Here Without You
  6. Bells Of Rhymney
  7. All I Really Want To Do
  8. I Knew I'd Want You
  9. It's No Use
  10. Don't Doubt Yourself Babe
  11. Chimes Of Freedom
  12. We'll Meet Again
  13. She Has A Way (previously unreleased bonus track)
  14. I'll Feel A Whole Lot Better (alternate version/previously unreleased bonus track)
  15. It's No Use (alternative version/previously unreleased bonus track)
  16. You Won't Have To Cry (alternative version/previously unreleased bonus track)
  17. All I Really Want To Do (single version/previously unreleased bonus track)
  18. You And Me (instrumental/previously unreleased bonus track)
Disk 2
  1. Turn Turn Turn
  2. It Won't Be Wrong
  3. Set You Free This Time
  4. Lay Down Your Weary Tune
  5. He Was A Friend Of Mine
  6. World Turns All Around Her
  7. Satisfied Mind
  8. If You're Gone
  9. Times They Are A Changin'
  10. Wait And See
  11. Oh Susannah
  12. Day Walk (Never Before)
  13. She Don't Care About Time (Bonus)
  14. Times the Are A-Changin'(Bonus)
  15. It's All Over Now, Baby Blue(Bonus)
  16. She Don't Care About Time(Bonus)
  17. World Turns All Around Her (Alternate Mix)
  18. Stranger in a Strange Land(Instrumental)
Disk 3
  1. 5D Fifth Dimension
  2. Wild Mountain Thyme
  3. Mr Spaceman
  4. I See You
  5. What's Happening
  6. I Come And Stand At Every Door
  7. Eight Miles High
  8. Hey Joe (Where You Gonna Go)
  9. Captain Soul
  10. John Riley
  11. 242 Foxtrot (The Lear Jet Song)
  12. Why? (Bonus)
  13. I Know My Rider [I Know You Rider]
  14. Psychodrama City (Bonus)
  15. Eight Miles High (Alternate Version)
  16. Why? (Alternate Version)
  17. John Riley (Instrumental)
Disk 4
  1. So You Want To Be A Rock 'n' Roll Star
  2. Have You Seen Her Face
  3. CTA
  4. Renaissance Fair
  5. Time Between
  6. Everybody's Been Burned
  7. Thoughts And Words
  8. Mind Gardens
  9. My Back Pages
  10. Girl With No Name
  11. Why
  12. It Happens Each Day (Bonus)
  13. Don't Make Waves (Single Version)
  14. My Back Pages (Bonus)
  15. Mind Gardens (Alternate Version)
  16. Lady Friend (Single Version)
  17. Old John Robertson (Single Version)
  18. Mind Gardens (Instrumental)
Disk 5
  1. Artificial Energy
  2. Goin' Back
  3. Natural Harmony
  4. Draft Morning
  5. Wasn't Born To Follow
  6. Get To You
  7. Change Is Now
  8. Old John Robertson
  9. Tribal Gathering
  10. Dolphin's Smile
  11. 2001
  12. Moon Raga (IInstrumental)
  13. Bound to Fall (Instrumental)
  14. Triad (Bonus)
  15. Goin' Back (Bonus)
  16. Draft Morning (Alternative ending)
  17. Universal Mind Decoder ( Backing Track)


Utgitt 2008 Format 5CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 88 Artist The Byrds
Label Sony Bestillingsnummer 0886973689127