Original Album Series (5CD)

Kevin Ayers

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Inneholder vinyl replicas av albumene Joy Of A Toy (1969), Shooting At The Moon (1970), Whatevershebringswesing (1971), Bananamour (1973), The Confessions Of Dr. Dream And Other Stories (1974).


Disk 1
  1. Joy Of A Toy Continued
  2. Town Feeling
  3. The Clarietta Rag
  4. Girl On A Swing
  5. Song For Insane Times
  6. Stop This Train (Again Doing It)
  7. Eleanor´s Cake (Which Ate Her)
  8. The Lady Rachel
  9. Oleh Oleh Bandu Bandong
  10. All This Crazy Gift Of Time
Disk 2
  1. May I?
  2. Rheinhardt And Geraldine / Colores Para Dolores
  3. Lunatics Lament
  4. Pisser Dans Un Violon
  5. The Oyster And The Flying Fish
  6. Underwater
  7. Clarence In Wonderland
  8. Red Green And You Blue
  9. Shooting At The Moon
Disk 3
  1. There Is Loving/Among Us/There Is Loving
  2. Margaret
  3. Oh My
  4. Song From The Bottom Of A Well
  5. Whatevershebringswesing
  6. Stranger In Blue Suede Shoes
  7. Champagne Cowboy Blues
  8. Lullaby
Disk 4
  1. Don´t Let It Get You Down
  2. Shouting In A Bucket Blues
  3. When Your Parents Go To Sleep
  4. Interview
  5. Internotional Anthem
  6. Decadence
  7. Oh! Wot A Dream
  8. Hymn
  9. Beware Of The Dog
Disk 5
  1. Day By Day
  2. See You Later
  3. Didn´t Feel Lonely ´Til I Thought Of You
  4. Everybody´s Sometime And Some People´s All The Time Blues
  5. It Begins With A Blessing/Once I Awakened/But It Ends With A Curse
  6. Ballbearing Blues
  7. The Confessions Of Doctor Dream: Irreversible Neural Damage
  8. The Confessions Of Doctor Dream: Invitation
  9. The Confessions Of Doctor Dream: The One Chance Dance
  10. The Confessions Of Doctor Dream: Doctor Dream Theme
  11. Two Goes Into Four


Utgitt 2014 Format 5CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 47 Artist Kevin Ayers
Label Parlophone Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 0825646362059