Original Album Series (5CD)

Dionne Warwick

249,00 24900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Inneholder albumene The Windows Of The World, The Valley Of The Dolls, Presenting Dionne Warwick, Make Way For Dionne Warwick og Anyone Who Had A Heart.


Disk 1
  1. Anyone Who Had A Heart
  2. Shall I Tell Her
  3. Don't Make Me Over
  4. I Cry Alone
  5. Getting Ready For The Heartbreak
  6. Oh Lord What Are You Doing To Me
  7. Any Old Time Of Day
  8. Mr. Heartbreak
  9. Put Yoursef In My Place
  10. I Could Make You Mine
  11. This Empty Place
  12. Please Make Him Love Me
Disk 2
  1. House Is Not A Home
  2. People
  3. They Long To Be Close To You
  4. Last One To Be Loved
  5. Land Of Make Believe
  6. Reach Out For Me
  7. You'll Never Get To Heaven
  8. Walk On By
  9. Wishin' And Hopin'
  10. I Smiled Yesterday
  11. Get Rid Of Him
  12. Make The Night A Little Longer
Disk 3
  1. This Empty Place
  2. Wishin' And Hopin'
  3. I Cry Alone
  4. Zip-A-Dee-Doo-Dah
  5. Make The Music Play
  6. If You See Bill
  7. Don't Make Me Over
  8. It's Love That Really Counts
  9. Unlucky
  10. I Smiled Yesterday
  11. Make It Easy On Yourself
  12. Love Of A Boy
Disk 4
  1. As Long As There's An Apple Tree
  2. Up Up And Away
  3. You're My World
  4. Valley Of The Dolls (theme)
  5. Silent Voices
  6. Do You Know The Way To San Jose
  7. For The Rest Of My Life
  8. Let Me Be Lonely
  9. Where Would I Go
  10. Walking Backwards Down The Road
Disk 5
  1. I Say A Little Prayer
  2. Walk Little Dolly
  3. Beginning Of Loneliness
  4. Another Night
  5. Windows Of The World
  6. There's Always Something There To Remind Me
  7. Somewhere
  8. You're Gonna Hear From Me
  9. Love
  10. What's Good About Goodbye


Utgitt 2010 Format 5CD
Sjanger Soul Antall disker 5
Antall spor 56 Artist Dionne Warwick
Label Rhino Bestillingsnummer 0081227983703