Original Albums: Buck Owens / Sings Harlan Howard (CD)

Buck Owens

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Above And Beyond
  2. Second Fiddle
  3. Tired Of Livin´
  4. I´ve Got A Right To Know
  5. Excuse Me (I Think I ve Got A Heartache)
  6. I´ll Give My Heart To You
  7. Under Your Spell Again
  8. My Everlasting Love
  9. Take Me Back Again
  10. Til These Dreams Come True
  11. Walk The Floors
  12. I´ll Take A Chance On Loving You
  13. Foolin´ Around
  14. Heartaches For A Dime
  15. Heartaches By The Number
  16. Let´s Agree To Disagree
  17. The Keeper Of The Key
  18. I Don´t Believe I´ll Fall In Love Today
  19. Pick Me Up On The Way Down
  20. I´ll Catch You When You Fall
  21. Lyin´ Again
  22. The One You Slip Around With
  23. Think It Over
  24. The Key´ s In The Mailbox


Utgitt 2012 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Buck Owens
Label Immortal Bestillingsnummer CTS55573