Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Oppfølgeren til samleplatesuksessen Oslo! fra våren 2008 er skodd etter samme lest som forrige gang: 16 popband fra Oslos undergrunn har gått sammen om dette spleiselaget. Her er låter om å være født på 80-tallet (Norma Sass), å ville være Lee Ranaldo eller eventuelt Thurston Moore (Cold Mailman), om å danse til "the Oslo beat" (Nomber 5s), eller om bare å aldri ville forlate byen (My Little Pony).

Sju av bandene fra forgjengeren deltar også her, og alle har tatt betydelig skritt framover både kunstnerisk og karrieremessig. Hiawata! har blant annet hatt en stor hit med sitt bidrag "Valley Boys", mens både The Little Hands of Asphalt og My Little Pony har gitt ut kritikerroste debutalbum og spilt på flere av Norges største festivaler. Sistnevnte har også gjort suksess i blant annet Spania og Tyskland, mens Yoyoyo Acapulco har lagt Frankrike for sine føtter. I tillegg kommer både Monzano og Cold Mailman med sine andrealbum i løpet av våren 2010. Nye navn har også kommet til, som ZOOM-vinnerne Norma Sass, kritikeryndlingene Children And Corpse Playing In The Street og kjempetalentene Therese Aune og Einar Stray. I tillegg har noen hittil helt ubeskrevne blad fått plass på samlingen: Go Fandango!, Seppuku Zephyr Dance, Like Spinning, Casa Murilo og Firetop Mountain.

Det som under utgivelsen av "Oslo!" for halvannet år siden var en tendens, har nå utviklet seg til et levedyktig pop-miljø; med ikke bare en overflod av band og artister, men også en skog av labler, blogger, fanziner og denslags. Gründerånden og DIY-ideologien står sterkt, og gjennom utradisjonelle kanaler er miljøet i Oslo nå i ferd med å bli lagt merke til internasjonalt. Enkelte mener til og med at Oslo er i ferd med å ta opp konkurransen med Stockholm som Skandinavias indiepop-hovedstad. Oslo 2 er i så måte en generasjonsdefinerende samleplate fra et miljø i stadig utvikling.

Sporliste

 1. Time Is Of Essence - Cold Mailman
 2. Valley Boys - Hiawata!
 3. France - Children And Corpse Playing In The Streets
 4. The Next Time We Meet - The Little Hands Of Asphalt
 5. Arrows - Einar Stray
 6. Chamelon - Therese Aune
 7. How Can You Dance At A Time Like This - Firetop Mountain
 8. End Credits - Go Fandango
 9. Born In The 80's - Norma Sass
 10. Cold Waters - Monzano
 11. Murilo I Love You - Casa Murilo
 12. Crush (And Naivety) - Like Spinning
 13. Seppuku Zephyr Dance - Carousel
 14. Facial - Yoyoyo Acapulco
 15. Capital Of Norway - My Little Pony
 16. Dancing To The Oslo Beat - Nomber 5s

Produktfakta

Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Diverse Artister
Label Spoon Train Audio Bestillingsnummer STACD013