Outside We Are Fine (CD)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Watcher
  2. See Not What You Want But Who You Really Are
  3. Outside We Are Fine
  4. Lose Faith In The Truth
  5. When And Where A Real World Occurs
  6. We've All Wandered Out Of Reach
  7. Get Comfortable Not Knowing
  8. Move Forward And This Will All Make Sense
  9. Guide's Will And Wishes
  10. Often Too Much Thomas Kincade



Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Youinseries
Label Equal Vision Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EVR126CD