Overnight Sensation - Country Hits 1974-84 (CD)

Mickey Gilley

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Room Full Of Roses
  2. I Overlooked An Orchid
  3. City Lights
  4. Window Up Above
  5. Overnight Sensation
  6. Don´t The Girls All Get Prettier At Closing Time
  7. Bring It On Home To Me
  8. Lawdy Miss Clawds
  9. She´s Pulling Me Back Again
  10. Honky Tonk Memories
  11. Chains Of Love
  12. The Power Of Positive Drinkin´
  13. True Love Way
  14. Stand By Me
  15. That´s All That Matters
  16. A Headache Tomorrow (Or A Heartache Tonight)
  17. You Don´t Know Me
  18. Lonely Nights
  19. Tears Of The Lonely
  20. Put Your Dreams Away
  21. Talk To Me
  22. Fool For Your Love
  23. Paradise Tonight (Single Version)
  24. You´ve Really Got A Hold On Me
  25. Too Good To Stop Now


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Mickey Gilley
Label T-Bird Bestillingsnummer TBIRDAM019