På Feil Side Av Låven (CD)

Aslak Og Igor

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
En plate for barn i en del aldre, full av morsomme sanger og en spennende historie om kampen for å snike seg gjennom den store, norske Låven. Låtene er skrevet og framført av Igor Dunderovic og Aslak Borgersrud.
Igor Dunderovic er halvt muslim og halvt kommunist, fra Sarajevo i Bosnia. Han ble sendt til Norge på nittitallet for å fortelle vitser om livet på asylmottak og prøver nå å komme seg ut av sin egen klisje ved å lage barneplate. Han er sivilingeniør fra NTNU, men foretrekker egentlig å spille gitar. Tidligere har han bidratt til andre sine plater, samarbeidet tett med balkanpønkbandet UDI og stått bak musikalsuksessen Sex, Drugs and Kalashnikov. Ikke fortell han at han snakker litt mye.
Aslak Borgersrud er en pensjonert rapper fra det revolusjonære rap-kollektivet Gatas Parlament. Han har gitt ut rundt sju plater (alt etter hvordan du teller), én DVD og én bok. Han jobber i dag som redaktør av teknoblekka Computerworld.no. Dessuten er han usedvanlig kjekk og sjarmerende. Ser du Aslak, la han være i fred og vær overbærende med hans bitende sarkasmer.

Sporliste

 1. Løvetann
 2. Låvespill:Prolog
 3. Siste Buss Til Bø
 4. Låvespill: Akt 1
 5. Balladen Om Zlatan Sjarlatan
 6. Kaptein Lillemarks Manifest
 7. Låvespill: Akt 2
 8. Vi Leter Etter Flere Fettere
 9. De Rumpeløse
 10. Låvespill: Akt 3
 11. ADHD Mannen
 12. Låvespill: Akt 4
 13. Låvesangen
 14. Låvespill: Akt 5
 15. Låvespill: Finale
 16. Barnesang Til Dere Over 60

Produktfakta

Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Barneplater Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Aslak Og Igor
Label Dundervik Records Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer DUN002

Anmeldelser