Pain By Numbers (CD)

The Meat Purveyors

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. TMP Smackdown
  2. How Can I Be So Thirsty Today?
  3. Monday Morning
  4. Heartbreaker
  5. Paint By Numbers
  6. It Won´t Be Long (And I´ll Be Hating You)
  7. Cold Hard Rain
  8. Leaving
  9. Daydreams About Night Things
  10. I´d Rather Be Your Enemy
  11. In The Middle Of Nowhere
  12. One I Love Is Gone
  13. Amanda Ruth
  14. Car Crash


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist The Meat Purveyors
Label Bloodshot Leverandør Import
Bestillingsnummer BLDH20111.2