Paradise And Thorns (2CD)

Ashley Hutchings

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Disk 1
  1. Elegie XII
  2. Kitty Come Down the Lane
  3. The Meadow
  4. Art Nouveau
  5. St. Valentine's Day Sonnet
  6. Trip to Bath
  7. Sultana Cake
  8. Cul-de-sac
  9. Our Stolen Season
  10. Has This Hotel So Many Secrets?
  11. Evil-may-care in Our Dancing Shoes
  12. Eugene Onegin
  13. It Was My Heart
  14. I Dreamed a Dream
  15. Thirty-two Years and a Lifetime
  16. Epilogue/French Catholic Wedding Tune
Disk 2
  1. Avona and the Giant
  2. Above the Angels
  3. Aire and Angells
  4. If There's No Other Way
  5. If Love Has Wings
  6. The Swift
  7. Such a Crazy Marriage
  8. Polly On the Shore
  9. I Remember Every Detail
  10. I Was Thinking of Clarissa
  11. Welcome to the World
  12. Notes from the Journal of a Quick-tempered Man (Part One)
  13. Sykaleshe
  14. Notes from the Journal of a Quick-tempered Man (Part Two)
  15. Lost in the Haze
  16. Romeo and Juliet Excerpt/Song from Cymbeline
Utgitt 2018 Format 2CD
Sjanger Rock Antall disker 2
Artist Ashley Hutchings Bestillingsnummer TECD410